Tehnica de ultima generatie de care dispunem impreuna cu personalul medical calificat ne permite sa  oferim solutii de tratament optime, adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient. Insa, toate aceste lucruri vin uneori in spate cu niste costuri semnificative, mai dificil de suportat de unii dintre dumneavoastra.

Zambetul dumneavoastra este cel mai important pentru noi si pentru ca dorim sa aveti dinti sanatosi, fara compromisuri de tratament, dar si relaxat din punct de vedere financiar, am gasit solutii de finantare cu care sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

In urma conventiei de finantare incheiate cu CEC Bank, va oferim posibilitatea achizitionarii unui credit pana in 10000 lei, credit ce trebuie acoperit intr-un an si la care NOI PLATIM dobanda.  Dumneavoastra veti achita rate lunare fixe, direct la banca, pe perioada convenita de dumneavoastra impreuna cu unitatea bancara.

Avantaje:

• Fara avans

• Acordare rapida

• La calculul venitului net se pot lua in calcul toate veniturile certe, cu caracter de permanenta pe toata durata de creditare

• CEC Bank ofera gratuit Polita de Asigurare de Grup privind protectia creditelor

• Pot contracta credite pentru scopuri medicale  atat pacientii, cat rudele lor de gradul I sau II in beneficiul acestora.

 

Daca doriti mai multe informatii despre aceasta modalitate de plata, va rugam sa completati formularul de contact  sau sunati la 0751 515 515 si una dintre colegele noastre va raspunde cu placere la intrebarile dumneavoastra.