Responsabilitate sociala

Contacteaza-ne la +40 751 515 515 | info@platinumdent.ro
Noi consideram ca doar daruind putem creste si deveni mai buni, si astfel am hotarat sa ne implicam social in viata tinerilor. Am dezvoltat astfel mai multe proiecte, toate cu scopul de a responsabiliza tinerii in privinta sanatatii lor dentare. Consideram  ca un zambet sanatos te face mai frumos, iti ofera incredere, te ajuta sa socializezi mai bine, iti mentine o stare de sanatate genarala mult mai buna. Studiile chiar au demonstrat ca oamenii care au un zambet frumos, au mai mult succes decat persoanele care au probleme dentare.

Mai jos va prezentam o parte din proiectele pe care le-am dezvoltat, unele dintre ele fiind in continuare in desfasurare.

 “Zambet pentru viitor”

Cum zambetul unui copil poate face si soarele sa straluceasca mai tare, am ales sa ne implicam in a oferi zambete sanatoase copiilor din cadrul Asociatiei Pro Vita de la Valea Screzii. Am decis  sa le oferim acestor copii cu posibilitati reduse tratamente stomatologice de inalta calitate la care in mod normal nu ar fi avut acces. Este un proiect pe care il dezvoltam deja de un an si jumatate  si care este in continua desfasurare.

O parte din veniturile lunare ale clinicii sunt directionate pentru tratarea acestor copii. Tratamentele stomatologice sunt realizate gratuit de catre medicii Clinicii Platinum Dent.

Va suntem recunoscatori  voua, pacientilor nostri, ca faceti posibil acest lucru in momentul in care alegeti sa va tratati in cadrul clincii noastre.

Sponsor al concursului de cunostinte generale „The  Best”

Credem cu tarie in ideea conform careia tinerii sunt viitorul nostru, asa ca am raspuns  afirmativ invitatiei de a fi sponsori in cadrul concursului „The Best”. Am fost onorati si bucurosi ca putem incuraja cultura si setea de cunoastere in randul tinerilor. Premiile oferite de clinica Platinum Dent au constat in tratamente stomatologice gratuite acordate tuturor castigatorilor, pentru ca un zambet sanatos este un zambet frumos.

“Aleg cum zambesc” – este proiectul pe care l-am dezvoltat in cadrul „Saptamanii altfel” din unitatile scolare. Am avut astfel sansa sa le explicam tinerilor ce repercursiuni are asupra sanatatii lor lipsa unei igiene dentare corecte, care sunt modalitatile corecte de igienzare, cat si importanta vizitei periodice la medicul stomatolog. Iar pentru cei mai curajosi dintre ei, care au recunoscut ca fumeaza si au  inteles cat de nociv este pentru dintii lor acest lucru, am decis sa le oferim vouchere  cadou pentru tratament. In schimb, tinerii ne-au oferit pachetele de tigari, ca un prim pas al renuntatii la acest viciu si al bunei lor credinte.

Ne dorim ca acest proiect sa se desfasoare an de an, in cadrul „Saptamanii altfel”. Pentru noi, fiecare tanar care acorda mai multa atentie dintilor sai  in urma prezentarii sustinute de  noi, este un succes si un motiv de bucurie.