Consultatia

Contacteaza-ne la +40 751 515 515 | info@platinumdent.ro
Prima intalnire dintre medicul dentist si pacient este reprezentata de consultatie. In cadrul acestei prime interactionari medicul va face o anamneza completa a pacientului, va ascuta nevoile si dorintele acestuia si ii va putea recomanda celui din urma analizele radiologice necesare pentru un diagnostic complet si corect.

Consultatia ne permite sa vedem nu doar probleme pe care dumneavoastra le considerati urgente, ci si alte aspecte ce va afecteaza sanatate dentara, probleme pe care poate inca nu le-ati constientizat.

In cadrul Clinicii Platinum Dent consultatia consta in:

conslutatie

1. Anamneza dentara

Aceasta reprezinta totalitatea datelor pe care medicul le obtine de la pacient in urma dicutiei cu acesta.

2. Protocolul de fotografii

Acesta este realizat pentru documentarea si diagnosticarea fiecarui pacient. Se efectueaza doua tipuri de fotografii, extraorale si intraorale, folosite pentru o mai buna planificare si stabilire a planului de tratament de catre echipa medicala.

3. Oglinda dentara

Medicul practician inspecteaza fiecare dinte al pacientului si noteaza intr-o fisa toate observatiile cu privire la dintii pacientului.

4. Radiografia panoramica si radiografiile retroalveolare

Pentru a putea vedea exact care este situatia la nivel osos, unde sunt carii interdentare, sau carii existente sub plombele (restaurarile) mai vechi, medicul care efectueaza consultatia va va recomanda o serie de investigatii radiologice, care se vor face la intreaga cavitate bucala (radiografie panoramica) sau doar la anumiti dinti ( radiografie retroalveolara).

5. Discutia finala sau prezentarea planului de tratament

Toate investigatiile si demersurile mai sus enuntate se fac pentru a putea stabili un diagnostic corect si un plan de tratament complet. Toate aceste informatii vor fi analizate de intreaga echipa medicala Platinum Dent in cadrul sedintei medicale. Astfel, pacientul beneficiaza de perspectiva si recomandarea unei intregi echipe de profesionisti, nu doar de o parere singulara.

La final, pacientului ii va fi explicat in detaliu, pe baza fotografiilor si a investigatiilor radiologice, de catre personalul medical, care sunt probleme si optiunile de tratament pe care le are.

Programeaza-te acum la o consultatie!Click aici!