Control periodic

Contacteaza-ne la +40 751 515 515 | info@platinumdent.ro
Pentru o estetica desavarsita ai nevoiede un zambet sanatos. Multi oameni nu constientizeaza ca tocmai amanarea vizitei la dentist duce la agravarea starii de sanatate a dintilor. Acest lucru atrage dupa sine o durata de tratament mai lunga si un plan de tratament mai complex, ceea ce automat se traduce printr-un cost mai ridicat al tratamentelor. Controlul periodic este important sa se inceapa de la o varsta cat mai frageda pentru ca viitorul adult sa fie deja obisnuit cu ideea de a merge la dentist. Este foarte simplu sa minimalizam costurile tratamentelor stomatologice prin realizarea controlului periodic obligatoriu, o data la sase luni.

preventie
Multi oameni nu constientizeaza ca tocmai amanarea vizitei la dentist duce la agravarea starii de sanatate a dintilor. Acest lucru atrage dupa sine o durata de tratament mai lunga si un plan de tratament mai complex, ceea ce automat se traduce printr-un cost mai ridicat al tratamentelor.

Controlul periodic este important sa se inceapa de la o varsta cat mai frageda pentru ca viitorul adult sa fie deja obisnuit cu ideea de a merge la dentist. Este foarte simplu sa minimalizam costurile tratamentelor stomatologice prin realizarea controlului periodic obligatoriu, o data la sase luni.

Vizitele la stomatolog trebuie incepute de la o varsta cat mai frageda, specialistii recomandand ca acest lucru sa se intample in jurul varstei de un an. Perioada 1-3 ani este perioada in care apar dintisorii de lapte. Este perioada in care copilul trebuie sa se obisnuiasca cu medicul stomatolog, dar mai ales cu spalatul pe dinti. In modul acesta ii fac un mare favor copilului, care pe viitor, cand va avea probleme de sanatate dentara, va veni fara frica si cu incredere la stomatolog.

Programeaza-te acum la o consultatie!Click aici!