Povestea noastra

Contacteaza-ne la +40 751 515 515 | info@platinumdent.ro
Povestea noastra a inceput din pasiune pentru stomatologie si din dorinta de a veni cu un concept medical cu totul nou in Prahova, acela de clinica stomatologica specializata.

Am pus astfel bazele unei clinici stomatologice complete, in care munca se face in echipa, responsabil , cu daruinta si implicare fata de pacient.

Avand un efectiv format din 6 medici, acoperim cu succes toate segmentele stomatologiei, de la implantologie si protetica pana la profilaxie si mult dorita estetica dentara

Infiintata in 2012 la Ploiesti, Platinum Dent este o clinica stomatologica cu capital 100% romanesc, despre care putem spune cu mandrie ca este un business de succes, caracterizat pe scurt in 5 puncte:

1. Anual, 1500 de pacienti sunt tratati cu succes la Platinum Dent, dintre care peste 20% sunt pacienti care vin din strainatate.

2. Fiecare pacient este unic si este tratat pe baza unui plan de tratament personalizat, intocmit in echipa de catre medicii nostri specialisti, conform nevoilor si dorintelor lui, dar si in bunul interes al acestuia. Experienta echipei medicale ne-a invatat ca pentru o buna reusita, cel mai important factor este comunicarea intre membrii echipei medicale, cat si medic-pacient.

3. Clinica Platinum Dent este dedicata in totalitate calitatii, promptitudinii si serviciilor medicale de inalta clasa. Pentru aceasta investim continuu atat in tehnologii de ultima generatie, doar de la liderii mondiali in domeniu, iar medicii nostri sunt intr-o continua instruire pentru a fi la curent cu cele mai recente inovatii din lumea medicala nationala si internationala.

4. Ne implicam social alaturi de Fundatia Pro Vita prin programul “Zambet pentru viitor”.Impreuna ingrijim sanatatea dentara a copiilor mai putin norocosi de la Valea Screzii.

5. Vei lasa toata frica la intrare! La Platinum Dent vei fi intampinat cu caldura de oameni mereu veseli si frumosi. Toate procedurile sunt efectuate sub anestezie locala, fara durere si disconfort pentru pacient.

Clinica Platinum Dent are ca misiune practica unei medicini dentare inovatoare, competente si responsabile, pentru intreaga familie.
A fi mai buni inseamna ca toti suntem responsabili in a avea grija deosebita de pacienti, unul de celalalt si de clinica noastra!

Fondatori

Petrut Tomescu

Petrut Tomescu

Fondator
Razvan Savu

Razvan Savu

Fondator